MOTOGP - MARQUEZ A FUTAMON IS VERHETETLEN VOLT AMERIKÁBAN
MotoGP 2015 Amerikai Nagydíj, futam

Marc Marquez hozta azt, amit tavaly fénykorában rengetegszer: a futam elején picit motorozgatott a többiekkel, aztán meglépett, és könnyedén nyert Texasban.

A rajtnál Dovizioso jött el a legjobban, így Marquez csak a második helyen fordult, utánapár kört engedett is neki az élen. Redding komoly ámokfutásban volt, háromszor ért össze valakivel, harmadszorra Pol Espargaro alól ütötte ki a nyerget. Rossi üldözte az élmenőket, de ahelyett, hogy megtámadta volna Marquezt, a Repsol Honda spanyolja tette mindezt Doviziosoval. Vívtak egy látványos, de rövid csatát, aztán Marquez elköszönt tőlük és csak ment egyedül.

Rossi megelőzte Doviziosót és megpróbált utána menni, de nem sikerült neki. Sőt, úgy tűnt a gumijai is túlságosan elkoptak, ezért a Ducati rutinos olasz pilótája később visszavette tőle a második helyet. Ennek ellenére Rossi még mindig vezeti a pontversenyt, de már csak 1 ponttal Dovizioso előtt és Marquez már a 3. helyre jött föl.

Lorenzo nem ment túl látványosan az egész futamon, az utolsó körökben azért Iannonét megelőzte, így a 4.helyen végzett, de már most összeszedett egy pici hátrányt a csapattárshoz képest. Ennél több kell Argentínában, mert jelenleg úgy néz ki, mindegyik márkától csak egy pilóta tudja a maximumot kihozni belőle. Ám a különbség talán nem nagy a három motor között összességében, nem tudjuk Marquez mennyire fogja tudni tartani ezt a formáját, ezen a pályán várható volt, hogy nagyon gyors lesz, de reméljük Termasban már a győzelemért láthatunk ismét nagy csatát a jövő héten.

A futam végeredménye:

motogp_2015_austin_race.png Horváth Ádám (ClassF1)

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon a képre kattintva!facebook_bnf1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr437362506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása