F1 - ÚJ FESTÉSE LESZ A MANORNAK?

A Manor F1 Team autói új színt kaphatnak a Spanyol Nagydíjra.

A sereghajtó istálló azt sem tartja kizártnak, hogy megtartja versenyzőpárosát, ugyanis Will Stevens és Roberto Merhi kiváló munkát végez, ezt Greame Lowdon, a csapat sportigazgatója is elismerte, szerinte nincs ok az esetleges váltásra.

Mindeközben szépen fejlődik a Marussia hamvaiból feltámadó Manor Ferrari, a szezonnyitó Ausztrál Nagydíjon míg a garázst sem tudta elhagyni egyik versenygép sem, a Kínai Nagydíjon kvalifikációján pedig Will Stevens és Roberto Merhi igaz az utolsó két helyen zártak, de már a 107 %-os határon belül tudtak teljesíteni, a mai futamon pedig mindkét pilóta célba ért a versenyen.

A Speed Week szerint pedig a kis csapat vadonatúj színekben fog pompázni a Spanyol Nagydíjtól kezdve, mivel jelenlegi dizájnjuk a Marussiáéra hasonlít.

Fotó: F1 Fanatic

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon a képre kattintva!facebook_bnf1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr557361034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása