F1 - VAN DER GARDE KITÁLALT A SAUBERRŐL

Giedo van der Garde nem hagyta azt zokszó nélkül, hogy a Sauber F1 Team miképpen bánt vele a melbourne-i paddockban, a holland most mindenről beszámolt.

Giedo van Der Garde mindent elmondott sauberes botrányáról, többek között azt is, milyen érzés volt neki belépni a melbourne-i paddockba. A csapat, állítása szerint úgy viselkedett vele, mint egy idegennel, csak teher volt a csapat számára. A szerelők nem szóltak hozzá, az autó Marcus Ericssonra volt állítva, a beállításokon nem lehetett változtatni. Egyedül a mérnökök viselkedtek normálisan Giedo van der Gardével. A holland kissé felháborodottan mondta el ezeket, mivel úgy gondolja, semmit sem tett az ilyen bánásmód érdekében és ezek az emberek az ő pénze nélkül fizetést sem kaphattak volna.

Fotó: Sky Sports F1

Csáti Anna

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon a képre kattintva!facebook_bnf1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr177342216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása