F1 - KORLÁTLAN KÖLTSÉGVETÉS A FERRARINÁL?

Úgy néz ki, nem cicózik a Scuderia Ferrari vadonatúj vezetősége, a legfrissebb hírek szerint nincs meghatározott büdzsé a mihamarabbi siker érdekében.

A leghíresebb autómárka világszerte a Ferrari, rekordot rekordra halmoz az autópiacon. Azonban az olasz márka 2007 óta nem nyert Forma-1-es világbajnoki címet, ami nem elfogadható. Az istálló szurkolói már régóta várnak arra, hogy a csapat paripái újra a csúcson legyenek. Alonso ferraris korszaka alatt is sok volt a Scuderia Ferrari kiadása különböző fejlesztésekre, azonban a jelenlegi átalakulás jóval több pénzt kóstál.

Első körben 100 millió euróval emelték meg a költségvetést Maranellóban, miközben elkészült az új gyárlétesítmény, az új szélcsatornák, és a szimulátoros eszközök is, ezek óriási fejlődésen mentek keresztül az előző hónapokban, főleg a csapathoz újonnan érkező Sebastian Vettel nyomására.

A Ferrari a Mercedes riválisa akar lenni szó szerint minden áron, mivel az új vezetőség rájött, hogy a szakképzett munkaerő mellett egy magasabb összegű költségvetésre is szükség van, és ezek kombinációja meghozhatja a kemény munka gyümölcsét. A Mercedesnél ezen kulcstényezőket már régen felismerték, a V6-os motorra bődületes összegeket áldoztak be a németek, mindemellett a karosszéria fejlesztéséért is mélyen a zsebükbe nyúltak.

Most az olasz alakulat is hasonló manőverre készül annyi eltéréssel, hogy Maranellóban a pénz nem számít, hála a szponzori támogatásoknak is, melyek továbbra is a lehető legjobb helyen reklámozzák magukat világszerte.

Fotó: Autosport.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon a képre kattintva!facebook_bnf1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr307337090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása