MOTOGP - HIVATALOS: PEDROSA NEM ÁLL RAJTHOZ AUSTINBAN ÉS ARGENTÍNÁBAN, AOYAMA LESZ MARQUEZ CSAPATTÁRSA!

A Repsol Honda részéről nemrég jött a bejelentés, hogy a spanyol pilótájuk, Dani Pedrosa a következő két futamon alkarsérülései miatt nem áll rajthoz orvosai javaslatára. Marc Marquez csapattársa ezen a két állomáson a tesztpilóta Hiroshi Aoyama lesz.

A Repsol Honda motorosa, Dani Pedrosa a Katari Nagydíj vége után beszélt először nyíltan alkarproblémáiról, a spanyol pilóta elmondása szerint ez már egy éve tart, és ez akadályozza meg abban, hogy 100 százalékos teljesítményt nyújtson. Pedrosa a holtszezon alatt rengeteg specialistát megkeresett egészségügyi gondjaival, ám az orvosok azt mondták akkor, hogy a műtét után még rosszabb lett volna. Azonban a szezonnyitó után a spanyol motorversenyző eldöntötte, hogy mégis megejti az operációt, mert jelenlegi állapotában nem képes versenyezni.

A szezonnyitó verseny után Dani Pedrosa barcelonai és madridi sebészekkel vette fel a kapcsolatot, melynek eredményeként a spanyol kés alá fog feküdni, az operációját Dr. Angel Villamor fogja elvégezni Madridban. A műtét során a seb precíz lezárására figyelni fognak a szakemberek, mivel ez fontos annak érdekében, hogy a későbbiekben ne jelentkezzenek újabb problémák a spanyolnál.

Marc Marquez Marc Marquez of Spain and Repsol Honda Team smiles during the press conference at the end of the MotoGp of Qatar - Qualifying at Losail Circuit on March 28, 2015 in Doha, Qatar.

Dani Pedrosa természetesen csalódott, hogy ki kell hagyni a következő két futamot, de a spanyol számos orvossal beszélt, és arra jutott, hogy ez az egyetlen járható út. A spanyol különleges eszközökkel fogják megoperálni pénteken, hogy a továbbiakban ez a sérülés ne okozzon gondot a számára. Őszintén reménykedik a sikeres műtétben a spanyol, továbbá köszöni szépen a támogatást a rajongóinak, a Hondának, a Repsolnak, a Red Bullnak és szponzorainak a megértést.

A spanyolt a HRC által tavaly év végén leigazolt tesztpilóta, Hiroshi Aoyama fogja helyettesíteni Austinban és Argentínában, azonban az sem elképzelhetetlen, hogy a májusi eleji futamokon is a japán fog ülni Pedrosa gépén, mivel a spanyolnak doktorai 4-6 hétnyi rehabilitációs időszakot helyeztek kilátásba.

Fotó: Zimbio.com, Crash,net

Kováts Olivér

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr87333644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása