F1 - MICHAEL SCHUMACHER FÉLTESTVÉRE MAJDNEM A NAPOKBAN LEZUHANT GERMANWINGS GÉPRE SZÁLLT FEL!

Michael Schumacher féltestvére, Sebastian Stahl csak a rossz barcelonai időjárásnak köszönheti, hogy nem veszett oda a napokban lezuhant Germanwings géppel együtt, mivel annak köszönhetően utazott egy nappal korábban ugyanazon a járaton.

Michael Schumacher féltestvérének, Sebastian Stahlnak is a szerencsétlenül járt Germanwings gépre volt repülőjegye. De a német a szerencsének köszönhetően életben van. Stahl túraautó-versenyző, éppen Barcelonában volt egy fotózáson, de az eső szakadt, ezért elhalasztották a fotózást és Stahl egy nappal korábban tért vissza Kölnbe. Az esetről elmondta, hihetetlenül szerencsésnek érzi magát és rémisztő az a tény, hogy a tragédia helyszíne felett repült el egy nappal korábban, valamint az is, hogy ő is rajta lehetett volna a gépen.

Fotó: Sebastian Stahl
Csáti Anna

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr17313448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása