F1 - MATESCHITZ ELADTA A RED BULLT ÉS A TORO ROSSÓT IS?

A legújabb spekulációk arról számolnak be, hogy Dietrich Mateschitz mindkét Forma-1-es csapatát, a Red Bullt és a Toro Rossót is eladta, azonban bejelentés a későbbiekben várható.

A legfrissebb pletykák szerint az Audi megvásárolta a Red Bullt, a Renault pedig a Toro Rossót. Persze ezek mind csak pletykák, de azért van alapja. Dietrich Mateschitz a Forma-1 megvásárlása iránt komolyabban érdeklődik, de ez úgy nem történhetne meg ,hogy két jelenleg is versenyben lévő istálló is az ő tulajdonában van. A csapat korábban azt már hivatalosan is megerősítette, hogy tárgyalnak a Renaultval a Toro Rosso megvásárlásáról, sőt egyre több pletykát hallani arról is, hogy a Red Bull kész otthagyni a Forma-1-et, habár ezt néhány nappal ezelőtt a csapatfőnök Christian Horner élesen tagadta.

Fotó: Autosport.com
Csáti Anna

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr207314046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása