F1 - ÚJ ÉPÜLETBEN LESZ A FERRARI GYÁRLÉTESÍTMÉNYE

Egy német lap számolt be róla, hogy a Scuderia Ferrari dupla kihívással vág neki a 2015-ös szezonnak.

Új épületbe költözik a Ferrari, hiszen az eddigi épület, ahol dolgoztak még 1947-ben épült, ezért volt szükség a modernizációra. Az új épületet még 2013-ban kezdték el építeni és mostanra lett készen, ahol az olaszoknak remélhetőleg még könnyebben és gyorsabban fog menni a munka, hiszen fontos lenne számukra megtartani a konstruktőri második helyezést a Williams előtt vagy esetleg utolérni a Mercedest. Az új épületben már a karosszéria- és motorrészleg is egy helyen lesz megtalálható, valamint új szimulátorok és hibridmotorok kipróbálására is alkalmas lesz a közel 25000 négyzetméternyi terület, de nem tudni,hogy a csapatot mennyire fogja megzavarni a költözködés, melyet az Ausztrál Nagydíj után kezdtek meg és akár több hónapig is eltarthat.

Fotó: Formula.hu
Csáti Anna

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr497292325

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása