F1 - HÁROM ORVOS FOGJA MEGVIZSGÁLNI VASÁRNAP ALONSÓT

Fernando Alonsót a Nemzetközi Automobil Szövetség orvosai vasárnap és csütörtökön is meg fogják vizsgálni.

Ahogy azt már tudjuk, a McLaren-Honda spanyol pilótájának, Fernando Alonsónak a barcelonai teszten elszenvedett balesete folyamán agyrázkódást szenvedett, emiatt az utolsó téli tesztet, sőt a szezonnyitó Ausztrál Nagydíjat is kihagyta orvosi javallatra.

A La Gazzetta dello Sport jelentései szerint a spanyol Alonsót vasárnap Cambridgeben három specialista fogja megvizsgálni az FIA részéről. Azonban a spanyol a futamon való részvételhez kellő engedélyt csak csütörtökön veheti kézhez. Amennyiben a holnapi vizsgálaton minden jól megy, a csütörtöki kontroll már csak formalitás lesz.

Fotó: F1 Fanatic

Kováts Olivér

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr857288131

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása