F1 - DI RESTA HELYETTESÍTHETNÉ BOTTAST?

Amennyiben Valtteri Bottas nem tudja vállalni a szereplést Malajziában, akkor a Williams lehet, hogy Di Restával is számolhat.

Valtteri Bottas hátfájdalmai ellenére már Ausztráliában is versenyzett volna, ám az FIA doktorai ezt nem engedélyezték. A finn pilóta és csapata, a Williams nagyon nem volt boldog a döntés miatt, ugyanis mindketten a versenyzés mellett voksoltak volna. Végül csak Felipe Massa képviselte a grove-i istállót a vasárnapi versenyen, és negyedik helyével értékes pontok zsákmányolt saját maga és a Williams számára. Azonban a Sir Frank Williams által irányított csapat ennek ellenére nem lehet boldog, mivel tudják, hogy Bottas is hasonló teljesítményre lehetett volna képes.

A Williams kizárta annak lehetőségét, hogy a női tesztpilóta Susie Wolff üljön be Bottas helyére egy teljes hétvégére. Azonban Esteban Gutiérrez, Jean-Éric Vergne és Kevin Magnussen komoly esélyes lehet, amennyiben nem tud részt venni Bottas a Maláj Nagydíjon. Sőt, a sajtó Paul Di Resta nevét is fölvetette, ám a skót pilóta a Sky Sports F1 kérdésére tagadta az állításokat, miszerint felvették volna a kapcsolatot a grove-i alakulattal, ugyanakkor elismerte, hogy jó lenne újra a Forma-1-ben versenyezni. Jelenleg a skót versenyző a Német Túraautó Bajnokságban versenyzik a Mercedes színeiben, utoljára 2013-ban volt a Forma-1-es mezőny tagja. 

Fotó: F1 Fanatic, Formula1.com

Kováts Olivér

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr227288177

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása