F1 - 1,8 MILLIÓBA KERÜLT AZ ALONSO-BALESET

Alonso biztosítójának sokba kerülhet a barcelonai tesztbaleset.

Fernando Alonso minden bizonnyal 1,8 millió eurót kaphat kézhez, ami átszámolva körülbelül félmilliárd forintot jelent. Minden versenyző szerződésében található egy pont, amely kiköti, a pilótának minden futam előtt  megfelelő fizikai állapotban kell lennie. Alonso a biztosítótól ezért kaphatja meg az összeget, habár a biztosító csak akkor hajlandó kifizetni az összeget, ha a csapat, vagyis ebben az esetben a McLaren nem felelős a versenyző kényszerpihenője miatt. Még mindig nem tudni, hogy milyen mértékben felelős a McLaren a barcelonai baleset miatt. Állításuk szerint az autó nem hibásodott meg, széllökés okozhatta a balesetet, de sokak ezt még mindig nem hiszik el és kitartanak amellett az elmélet mellett, hogy Alonso áramütést szenvedett az autóban ülve.

Fotó: NDTV
Csáti Anna

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr767289319

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása