F1 - BOTTAS MALAJZIÁBAN MÁR OTT LENNE

Valtteri Bottas a Maláj Nagydíjon már ott lesz.

Bottas ma is autóba ült volna, ha az FIA orvosai engedélyt adnak neki. Valtteri Bottas a tegnapi időmérő edzésen panaszkodott hátfájdalmakra, de nem adta föl, a rendkívüli fájdalom ellenére a hatodik helyen zárta az időmérőt, de mind hiába. A finnt két szerelőnek kellett kisegíteni az autóból, mivel képtelen volt önállóan kiszállni. Az FIA orvosai kivizsgálták és úgy döntöttek, Bottas nincs olyan állapotban, hogy autóba tudjon ülni. Egyenlőre nem tudni, hogy Malajziában versenyezhet majd,és arról sincs hír ki helyettesíthetné a két hét múlva megrendezésre kerülő Maláj Nagydíjon. A finn elmondta mindent megtesz azért, hogy zöld jelzést kapjon az FIA-tól. 

Fotó: Formula1.com
Csáti Anna

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr97271445

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása