F1 - BIANCHI APJA: JULES TOVÁBBRA IS KÓMÁBAN, ÉS VALAKI MEGFIZET EZÉRT A BALESETÉRT!

Kedd reggel Jules Bianchi édesapja megerősítette a német Bild beszámolóját az olasz La Gazzetta dello Sport hasábjain, miszerint a 25 éves francia pilóta továbbra is kómában van.

Pár napja a német Bild számolt be arról, hogy a több, mint öt hónapja brutális balesetet szenvedő francia autóversenyző, Jules Bianchi továbbra is kómában van. Ezen állításokat kedd reggel Bianchi édesapja is megerősítette a La Gazzetta dello Sportnak.

„Jules még mindig kómában van, miközben érzéktelenül fekszik az ágyán. Türelemmel kell lennünk. Kisebb javulások vannak az állapotát illetően, de még mindig a kóma állapotában van. Amíg fel nem ébred, csak annyit tehetünk, hogy várunk és reménykedünk. A rajongók nem felejtették el őt, és néhány versenyző sem: Alonso, Massa, Marciello, Fuoco, Vergne.” - nyilatkozta Philippe Bianchi, aki továbbra sem tartja lezártnak az ügyet a balesettel kapcsolatosan, amelynek vétkese a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) szerint maga Bianchi:„Van egy ügyvédem, és valaki fizetni fog.”

Fotó: Formula1.com

Kováts Olivér

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr297257787

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása