F1 - A MERCEDES FIZETTE KI A FORCE INDIA TESZTJÉT

A Force India megerősítette azon pletykákat, hogy a Mercedes állta az indiai-brit istálló első barcelonai tesztjének a költségeit, hogy Pascal Wehrlein tesztlehetőséghez jusson.

Hivatalosan is megerősítette a Force India azt a pletykát, hogy csak a Mercedes csapata miatt vehettek részt az első barcelonai teszten. A német csapat anyagilag finanszírozta a nehéz helyzetben lévő Force India teszten való részvételét. Cserébe két napon is a Mercedes pártfogoltja, Pascal Wehrlein ülhetett autóba Nico Hülkenberg és Sergio Pérez helyett, bár mindkét fél állítása szerint ezzel mindannyian jól jártak: a Mercedes részéről megtettek még egy lépést Wehrlein Forma-1-es debütálásának irányába, a Force India igaz, csak tavalyi autóval tudott tesztelni, de fontos adatokat tudtak meg az idei gumiabroncsokról.

Fotó: Zimbio.com

Kováts Olivér

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr217238459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása