F1 - KIHAGYJA ALONSO A SZEZONNYITÓT?

Lehetséges, hogy a múlt hét vasárnap balesetező Fernando Alonso kihagyja a szezonnyitó Ausztrál Nagydíjat.

A spanyol pilóta menedzsere, Luis Garcia Abad nem szólta le az arról szóló pletykákat, melyek azt állítják, hogy Fernando Alonso kihagyja az Ausztrál Nagydíjat. A kétszeres világbajnok vasárnap szenvedett furcsa balesetet, melyet követően három napot töltött kórházban, tegnap pedig kiengedték onnan, azóta ovideói otthonában gyógyul.

„Láthatták, jól van. Beszél, nevet, eszik, ahogy a normális emberek.” - nyilatkozta a menedzser. Azonban olasz források aggasztó hírekről számoltak be, miszerint Alonsónak retrográd amnéziája van, azaz nem csak a balesetére, hanem a korábbi dolgokra sem emlékszik.

Utána a menedzsernek szegezték azon kérdéseket, hogy Alonso mikor ülhet ismét autóba, illetve hogy ott lehet-e a szezonnyitón két hét múlva. Abad így válaszolt:  „Amikor tökéletesen kipihente magát. Ha az orvosok azt mondják, hogy minden rendben van, akkor újra elkezdhet dolgozni. Nagy ütés volt, betartjuk az orvosi protokollt, a megfelelő vizsgálatokat elvégeztük, és betartottuk az időt. Mi csak a szezon végi Abu Dhabi Nagydíjra gondolunk, az a legfontosabb verseny, ha bajnok akarsz lenni.”

Amennyiben Alonso nem tudna részt venni a szezonnyitón, akkor vélhetően Kevin Magnussen lenne a helyettese, akárcsak jelen esetben.

Fotó: Autosport

Kováts Olivér

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr757223199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása