F1 - A TOP-ISTÁLLÓK ELVETETTÉK A KÖZÉPMEZŐNY KÖLTSÉGCSÖKKENTÉSI ÖTLETÉT

A Force India, a Lotus és a Sauber triója felvetett egy új költségcsökkentési módszert, ám a nagy istállók leszavazták a javaslatot.

A középmezőny három csapata a Force India, Sauber és Lotus újabb ötlettel állt elő a költségvetést illetően. Egyre nehezebb anyagi helyzetbe kerülő csapatok azt találták ki, hogy úgynevezett "társkonstruktőrök" lehetnének, ami azt jelentené, hogy közös tervező csapatot, szélcsatornát és szimulátort használnának, így az évi 100 millió dolláros költségvetésből jelentősen tudnának spórolni. Az egységes feltételek alapján legyártott autót pedig szezon közben a csapatok maguk fejlesztenék tovább. Azonban ezt az ötletüket a nagy csapatok leszavazták.

Fotó: Motorsport.com

Csáti Anna

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr97194511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása