F1 - Komoly bajban a Force India?

force_india_2015_festes_6.jpg

A legfrissebb információk szerint a Sahara Force India F1 Team-nek komoly tartozásai vannak és könnyen megeshet az, hogy a gárda kihagyja a szezonnyitó Ausztrál Nagydíjat.

Az indiai-brit istállóról több alkalommal lehetett már hallani azt, hogy anyagilag nincsenek legjobb helyzetben, állítólag már az is képbe került, hogy a szezonkezdet előtt elértékesítik az istállót. A Force India ezt tagadta, állításuk szerint csak azért nincsenek ott Jerezben az első téli teszten, hogy fejleszthessék az idei autójukat.

Egyedül csak a Force India hagyta ki az első téli tesztet Jerezben, és csak egy új festéssel ellátott 2014-es autót mutattak be Mexikóban. A Motorsport-Total azonban arról számolt be, hogy a Force Indiának komoly pénzügyi gondjai vannak, a csapat konkrétan az életéért küzd, az alkalmazottak nincsenek időben kifizetve. Többmilliós tartozása van a csapatnak, elsősorban a Toyota felé a szélcsatornás tesztek miatt, illetve az EPM Technogoly számára.

A Force India hivatalos tájékoztatása szerint az alakulat ott lesz a következő előszezoni teszten, Barcelonában. Indokolt esetben lehetséges az, hogy a gárda egy átalakított 2014-es autóval vágjon neki a szezonnak, ezt illetően azonban még nagy a bizonytalanság.

Kováts Olivér

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr367131763

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása