F1 - Csak a Mercedes és a Williams kap idei Mercedes-erőforrást Jerezben?

Az AMuS (Auto Motor und Sport) arról számolt be, hogy a jerez-i teszten csak a Mercedesnek és a Williamsnek lesz lehetősége arra, hogy az idei Mercedes-motort használják, míg a Lotusnak és a Force Indiának be kell érnie a tavalyi V6-ossal.

A legfrissebb információk szerint az első előszezoni teszten csak a Mercedes és a Williams autójába lesz beszerelve az idei Mercedes-erőforrás, miközben a Force India és a bajor motorgyártócég új partnere, a Lotus a tavalyi V6-osokkal tud csak körözgetni Jerezben. Az utóbbi két istálló csak a február 19-én kezdődő barcelonai teszten gyakorolhat az idei motorral.

Érdekesség, hogy eddig csak a gyári Mercedes nem mutatta meg idei autóját, míg a Williams és a Lotus új grafikákon publikálta a 2015-ös gépet, és a Force India is leleplezte az idei autó festését, autó híján. A Mercedes W06 Hybrid bemutatója vasárnap, az első tesztnap előtt lesz.

Fotó: Autosport.com

Kováts Olivér

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr227116551

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása