F1 - A Sauber először Ericssont küldi pályára Jerezben

A McLaren, a Mercedes és a Toro Rosso után a Sauber is ismertette tesztbeosztását.

Jövő hét vasárnap felkel téli álmából a Forma-1, újra felzúgnak a V6-os motorok, ugyanis megkezdődik az előszezoni tesztsorozat Jerezben.

A Sauber pénteken bejelentette, hogy február 1-jén és 4-én Marcus Ericsson ül be az autóba, azaz a fizetős svéd pilóta mehet ki először a spanyol aszfaltcsíkra, míg február 2-án és 3-án az újonc, brazil Felipe Nasr ül a volán mögé.

Az még kérdéses, hogy a svájci alakult a tavalyi autóval vagy már a C34-gyel fog pályára gurulni, de a csapat szóvivője a GPUpdate-nek a következőket árulta el: „Minden a terv szerint halad, a csapat gőzerővel dolgozik, hogy elkészüljön a jerez-i tesztre.”

A csapatok eddigi tesztbeosztása:

Csapat

Február 1.

Február 2.

Február 3.

Február 4.

Mercedes

Rosberg

Hamilton

Rosberg

Hamilton

McLaren

Alonso

Button

Alonso

Button

Toro Rosso

Sainz

Verstappen

Sainz

Verstappen

Sauber

Ericsson

Nasr

Nasr

Ericsson

 

Kép: Motorsport.com

Kováts Olivér

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr497102921

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása