F1 - Január 29-én a McLaren, 30-án a Ferrari leplezi le az új autóját

A McLaren-Honda és a Scuderia Ferrari hivatalosan is bejelentette, hogy mikor fogja bemutatni a 2015-ös szezonra szánt Forma-1-es autóját.

A McLaren hivatalosan is bejelentette, hogy január 29-én fogja az MP4-30-as kódnévvel ellátott 2015-ös autót a világ szeme elé tárni a csapat főhadiszállásán, Wokingban. A bemutatóra a sajtó emberei is hivatalosak. Az autó színe még erősen kérdéses.

A Ferrari pedig hivatalos közleményben tudatta, hogy autójukat - a tavalyi évhez hasonlóan - az interneten fogja leleplezni képek és videók formájában. Ez január 30-án fog megtörténni. Az olasz istálló elárulta, hogy a későbbiekben konkrétumokról is fognak beszélni, mint például a bemutató időpontja és az autó neve. A nemzetközi sajtó szerint utóbbit ismét csak a szurkolókkal fogják megszavaztatni, akárcsak 2014-ben, akkor az F14-T név volt a nyerő.

Egyelőre ez a két konkrét időpont áll a rendelkezésünkre autóbemutatók terén, miután kiderült, hogy január 21-én a Force India csak a csapat idei festését fogja ismertetni, a tavalyi modellen prezentálva.

Kép: Autosport

Kováts Olivér

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr817059535

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása