F1 - 2018-ig marad Spa-Francorchamps a naptárban

Hivatalos, miszerint Spa-Francorchamps 2018-ig biztosan marad a Forma-1-es versenynaptárban.

Spa-Francorchamps az egyik legnépszerűbb és legjobb aszfaltcsík a Forma-1-ben, nem véletlen, hogy a Belga Nagydíjnak otthont adó versenyhelyszínért odavannak a szurkolók.

A hosszabbítás a francia nyelvű belga lap, a La Libre számolt be. Ha hihetünk a jelentéseknek, akkor Belgium 2018-ig biztosan fogadja a Száguldó Cirkuszt. Állítólag ezt maga a gazdasági miniszter, Jean-Claude Marcourt erősítette meg a keddi parlamenti ülés folyamán. Marcourt azt is elárulta, hogy a 2014-es versenyt 7 millió eurós veszteséggel zárták, emiatt a 2015-ös szerződésről szóló tárgyalások is okolhatóak. A miniszter pedig azt is hozzátette, hogy nagydíjhétvége költségeinek helyi és nemzeti hatásai voltak.

Fotó: Formula1.com

Kováts Olivér

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr587051203

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása