F1 - Újabb közleményt adott ki a család Bianchi állapotáról

20141114forma1-jules-bianchi-marussia.JPG

Jules Bianchi még októberben, a Japán nagydíjon szenvedett súlyos agysérülésekkel járó balesetet, miután belecsapódott az épp Sutil autóját menteni próbáló munkagépbe. A francia pilótát azóta már hazaszállították Európába, jelenleg a nizzai Központi Egyetemi Kórházban ápolják. A család legújabb közleményéből megtudhatjuk, hogy Bianchi már önállóan lélegzik, és a hosszúnak ígérkező rehabilitációs kezelést is elkezdték az orvosok.

"Jules állapota legutóbbi jelentésünk óta változatlan. Továbbra sincs eszméleténél, de képes önállóan lélegezni. Erősen harcol, és tudjuk, hogy harcolni is fog, ami lehetővé tette az orvosok számára, hogy elindítsák a rehabilitációs kezelés folyamatát."

Természetesen a közleményben a pilóta legközelebbi hozzátartozói megköszönték a jókívánságokat, azt, hogy ezen a nehéz időszakon segítették őket a szurkolók. Azt is elmondták, amint valami változás áll be a versenyző állapotában, egyből tájékoztatnak majd minket.

Fábián Patrik

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr337029411

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása