F1 - Marciello tesztpilóta a Saubernél

A Ferrari és a Sauber szoros kapcsolata révén a GP2-pilóta Raffaele Marciello lett a svájci alakulat teszt- és tartalékversenyzője lett.

Annak ellenére, hogy a Sauber az olasz pilótát leszerződtette a csapat tartalékosának, a 21 esztendős Marciello emellett a GP2-ben marad pilóta a Racing Engineering alkalmazásában. A Saubernél a pilóták teljes vérfrissítés van, mivel az állandó pilótapárost is lecserélték, még Simona de Silvestro is elhagyta az alakulatot, továbbá erősen kérdéses Sergej Szirotkin és Giedo van der Garde jövője. Alkalmasint még az is előfordulhat, hogy Marciello leigazolása könnyedén választ adhat a kérdésekre, de erről nincsenek információk.

“Nagyon örülök, hogy a Sauber F1 Team tagja lehetek, ami komoly tradícióval rendelkezik a kitűnő versenyzők kiképzésével. Tényleg azt gondolom, hogy ez a legjobb választás a karrierem jövőjét illetően. Amiatt is boldog vagyok, hogy még egy évet teljesíthetek a GP2-ben, ami az új F1-es szerepemmel együtt nagyon elfoglalt 2015-ös szezont jelent számomra. Szeretném megköszönni a Ferrari Versenyzői Akadémiájának ezt a fontos lehetőséget, és már alig várom, hogy a legjobbat nyújtsam.”

Kováts Olivér

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr707028393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása