"Szenvedélyünk az autósport!"

BRAKING NEWS MOTORSPORT

F1, WEC - JOHN BOOTH ELHAGYJA A TORO ROSSÓT

2018. ápr. 24., 20:25:00 - Szerző: LombarszkiCsaba

A Manor F1-es csapatának korábbi csapatfőnöke, John Booth megerősítette, hogy elhagyja a Toro Rosso csapatát, ahol 2016 óta tevékenykedett versenyigazgatóként.

Tovább

WTCR - TASSI ATTILA MÁR CSAK A HUNGARORINGRE KONCENTRÁL

tassi_attila_hungaroring1.jpg

Tassi Attila gőzerővel készül a jövő heti WTCR-futamra, amelyet hazánkban, a Hungaroring versenypályán rendeznek majd. A HELL ENERGY tehetséges autóversenyzője szabadkártyásként állhat rajthoz a futamon, ahol a legnagyobb túraautó-pilótákkal mérheti össze tudását a magyar közönség előtt. Attika már javában készül és a szezon első futamára összpontosít.

Tovább

TCR EU - ÚJABB MAGYARRAL BŐVÜLT AZ EURÓPA-KUPA MEZŐNYE

jlg_jedloczky_cupra2.jpg

Bejelentették, hogy Jedlóczky L. Márk 2018-ban a TCR Europe-ban fog indulni egy, a Zengő Motorsport támogatását élvező JLG Motorsport által indított CUPRA-val.

Tovább

F1 - NÖVELTE A BEVÉTELEIT A WILLIAMS 2017-BEN

A Williams csapata növelte bevételeit a tavalyi évben a 2016-os szezonjához képest, eközben pedig azt az információt is elhintették, hogy a Liberty hosszútávú tervei nagyon komoly mértékben befolyásolhatják a brit csapat kilátásait a jövőt illetően.

Tovább

F1 - AGRESSZÍV GUMITAKTIKÁN A FERRARI AZERBAJDZSÁNBAN

Forma-1 2018: Azerbajdzsáni Nagydíj - Gumiválasztások

kimi_raikkonen_f1_grand_prix_china_hs0iyg_fqjex.jpg

A Ferrari nem kevesebb mint 10 garnitúrányi ultralágy gumival készül a jövő hétvégén esedékes Azerbajdzsáni Nagydíjra - az olasz istállón kívül csupán a McLaren-pilóta Stoffel Vandoorne, valamint a sauberes versenyzők fognak hasonló sémát követni.

Tovább

GP3 - BARCELONÁBAN ZÁRULT A 2018-AS ELŐSZEZON: PULCINI ÉS HUBERT AZ ÉLEN BARCELONÁBAN

_l5r6151_4443119.jpg

A GP3 idei mezőnye az elmúlt napokat Barcelonában töltötte, megejtve az utolsó előszezoni tesztet. Alig egy hónap múlva már éles körülmények között fognak pályára gördülni a versenyzők.

Tovább

DTM - HÉT AUDI INDUL A HOCKENHEIMI SZEZONNYITÓN, BÚCSÚZIK EKSTRÖM

a183314_full.jpg

Noha január végén bejelentették, hogy 17 szezon után távozik a Német Túraautó Bajnokságból Mattias Ekström, hogy a ralikrosszos pályafutására koncentrálhasson, a svéd versenyző egy búcsúhétvége erejéig még visszatér a DTM-be az Audival.

Tovább

F1 - VÉGRE VÉGE A SPÓROLÓS FUTAMOKNAK?

f1_grand_prix_of_china_xyfddow42cdx.jpg

A Forma-1-es Stratégiai Csoport és az F1 Bizottság úgy döntött, hogy véget vetvén az elmúlt évek versenyeire jellemző spórolásnak, a következő évtől fogva 105 kilogramm helyett 110 kilogramm üzemanyagot lehet használni minden egyes futamon.

Tovább