F1 - ZÖRÖG HARTLEY ALATT A LÉC? KUBICA VEHETI ÁT A HELYÉT?

brendon_hartley_f1_grand_prix_monaco_x642ug-2uq6x.jpg

Mostanában a nemzetközi sajtó egyik kedvenc pletykatémája lett az, hogy könnyen megeshet, hogy rövidesen Brendon Hartley – Daniil Kvyat sorsára jutva – kegyvesztett lesz a Toro Rossónál. A pótlását illetően pedig már eddigi felmerült néhány érdekes név, de legutóbb Robert Kubicáé került szóba…

Néhány héttel ezelőtt arról kezdtek el cikkezni médiumok, hogy rövidesen Brendon Hartley a vártnál gyengébb teljesítményével elveszítheti hamarosan a második esélyét is a Red Bull-nál, amelynek eredményeként a Toro Rossótól is távoznia kell.

Ugyanakkor Dr. Helmut Marko, aki tanácsadóként van jelen az energiaitalos csapatnál, leszögezte, hogy jelenleg nem számol azzal, hogy szezon közben kitegye az új-zélandi pilóta szűrét. Vele kapcsolatosan a következőket nyilatkozta a Speed Week hasábjain: „Nem valami tetszetős a Brendon körüli helyzet. De ezen békében fogunk keresztül menni és meglátjuk, mit tehetünk majd a jövőben.”

robert_kubica_spanish_f1_grand_prix_practice_pezat4l8bkzx.jpg

A korábbiak során Hartley pótlását illetően már felmerült a Mercedes és a Ferrari pártfogoltja, Pascal Wehrlein és Antonio Giovinazzi neve. De legutóbb Robert Kubica neve is felkerült a listára, mialatt a francia Auto Hebdo arról számolt be, hogy a Red Bull beprotezsálná Jake Dennist vagy Sean Gelaelt, ám Kubicával ellentétben egyikőjüknek sincs szuperlicensze.

Egyes pletykák pedig arról számoltak be, hogy Kubica – Ed Wood és Dirk de Beer mintáját követve – távozhat a Williamstől, amelynél jelenleg tartalékversenyzői pozíciót tölt be.

Fotó: Zimbio

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr3014015340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása