DTM - VISSZATÉR RAST A HUNGARORINGEN

img_7654_1.jpg

Immár hivatalos, hogy semmi sem veszélyezteti a tavalyi DTM-bajnok magyarországi részvételét, az Audiját is megjavították a lausitzringi bukását követően.

Mint az ismeretes, az előző DTM-hétvége nem éppen a tervek szerint alakult az Audi regnáló bajnoka, René Rast számára, ugyanis az RS5 alapvetően nem volt acélos, már a szabadedzéseken és a kvalifikáción sem. Viszont viszonylag hamar, az első futam első 20 percében véget ért számára a hétvége, történt ugyanis, hogy összeakadt a márkatárs Loic Duvallal, amelyet követően többször is felborult a német autója.

Az Audi ugyan a kerekein állt meg, de a tető, a szélvédő és a padlólemez is megsérült többek között. Rastot pedig kórházba kellett szállítani, ahonnan ugyan hazaengedték, de a vasárnapi eseményeket ki kellett hagynia, már csak amiatt is, mert a Team Rosberg helyre sem tudta volna állítani a gépet időben.

René Rast goes over - Red Flag! - DTM Lausitzring 2018

Shock situation during the first DTM race at the Lausitzring. René Rast gets touched by Loic Duval, get off the track and goes over with his car. Rast could luckily free himself from his car - the race was interrupted.

Az ingolstadti márka az autót egy intenzív ultrahangos vizsgálat alá vetették, amelynek segítségével megállapították, hogy a pilótafülke ép maradt. A csapat pedig múlt hét szerdán elkezdte a renoválási munkálatokat, de a Hungaroringre mindenesetre csak akkor szállítják el, ha átment egy rövid és funkcionális átvizsgáláson.

Egyébként Rast számára kedves emlékeket tartogat a Hungaroring, mert tavaly az első pole pozícióját, majd az első győzelmét is itt aratta.

Fotó: Landek Norbert

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr5414010140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása