DTM - RAST KIHAGYJA A VASÁRNAPOT A LAUSITZRINGEN

dtm-1526719738.jpg

A mai horrorisztikus bukását követően két okból kifolyólag sem vesz részt a lausitzringi hétvége további eseményein a regnáló bajnok René Rast: az Audi sem tudná megjavítani holnapra a rommá tört Audit, de az orvosok egyébként sem engedték volna versenyezni a németet.

Mint az ismeretes, az EuroSpeedway Lausitz pályán a szombati versenyt egy egészen brutális baleset miatt kellett félbeszakítani: a biztonsági autós újraindítás után ugyanis René Rast nagy csatába bonyolódott Loic Duvallal, de összeért egymással a két audis, amelyet követően a tavalyi bajnok lesodródott a pályáról és többször is felborult… Végül a kerekein állt meg az autó, de rendkívül csúnya állapotban – konkrétan csoda volt az, hogy egyáltalán két lábon hagyta el a baleset helyszínét Rast, de szerencsére így történt.

René Rast goes over - Red Flag! - DTM Lausitzring 2018

Shock situation during the first DTM race at the Lausitzring. René Rast gets touched by Loic Duval, get off the track and goes over with his car. Rast could luckily free himself from his car - the race was interrupted.

Azonban ezzel a balesettel véget ért számára a hétvége, ugyanis az Audi Sport Team Rosberg sem tudná időben helyrehozni az autóját, de az orvosok sem engedték meg a folytatást. Mindennek függvényében az ingolstadti márka szombaton délután a Twitteren jelentette be Rast visszalépését.

A másik három Audi, amely az első verseny folyamán érintett volt valamelyik balesetben, képes lesz pályára gördülni vasárnap, s természetesen Robin Frijns és Mike Rockenfeller – akik meglátták a kockás zászlót – is autóba ülnek. Rast pedig majd a következő, hungaroringi hétvégén tér vissza.

Fotó: DTM Media

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr8813984106

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása