WTCR - TOVÁBBI BÜNTETÉSEKET OSZTOTTAK KI A MÁSODIK FUTAM ELŐTT

img_6737.JPG

Tassi Attilának és Fabrizio Giovanardinak az összes köridejét törölték, Lessennes pedig kapott egy 3 rajthelyes hátrasorolást.

Korábban már beszámoltunk a Tassi-féle időmérős kavarodásról, amelynek eredményeként nem Nagy Dánielé, hanem Rob Huffé lett a fordított rajtrácsos futam pole pozíciója.

Azonban így utólag, mint kiderült, hiábavaló volt a teljes hacacáré, mivel nem sokkal ezelőtt megerősítették, hogy Fabrizio Giovanardi mellett Tassi Attila összes mért körét törlik az időmérőről, mégpedig azon oknál fogva, hogy mindketten kihagyták az eseményt követő mérlegelést.

Nem ezek voltak az egyedüli szankciók, ugyanis Benjamin Lessennes-t is egy három rajthelyes büntetéssel sújtották, amiért a Q3-ban már azt követően hagyta el a boxutcát a Boutsen-Ginion Racing Hondájával, hogy annak a végén a lámpa zöldről pirosra váltott.

A futam nemsokára, magyar idő szerint 15:30-kor rajtol majd el, az élről Rob Huff-fal.

Fotó: Landek Norbert

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr413879340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása