F1, WEC - JOHN BOOTH ELHAGYJA A TORO ROSSÓT

A Manor F1-es csapatának korábbi csapatfőnöke, John Booth megerősítette, hogy elhagyja a Toro Rosso csapatát, ahol 2016 óta tevékenykedett versenyigazgatóként.

A Manor 2015-ös csődjét követően Booth gyorsan továbbállt és a Toro Rosso csapatánál kezdett el dolgozni versenyigazgatóként, segítve az olaszok munkáját.

Természetesen a Manor kötelékében is megmaradt, hiszen a brit csapat az F1-es kiszállást követően a WEC-be tette át a székhelyét, ahol idén már az LMP1-es kategóriában küzdenek, így John Booth is úgy döntött, hogy végleg hátat fordít a Formula-1-nek.

Sokan úgy vélik, hogy Booth hirtelen távozásának köze lehet a Hondához, de a brit igyekezett eloszlatni ezeket a tévhiteket.

„Az én koromban már hamar elfáradsz ennyi utazástól és a sok hotelben töltött éjszakától. Ettől a pillanattól már csak az LMP1-es programunkra koncentrálok, habár a Toyota ellen így sincs esélyünk. Nekünk nincs 100 millió eurónk és ami a Forma-1-ben igaz, az itt is tökéletesen megtalálható, csak pénzzel lehet teljesítményt nyerni” – mondta John Booth.

A WEC 2018/2019-es szuperszezonja május 5-én veszi kezdetét a legendás Spa-Francorchampban.

Fotó: Zimbio

Írta: Lombárszki Csaba

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr1213859090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása