FE - NICO ROSBERG A FORMULA-E RÉSZVÉNYESE LETT

Nico Rosberg megerősítette, hogy mostantól komoly szerepet vállal a Formula-E-ben is, hiszen részvényes lett az elektromos bajnokságban, sőt a 2016-os F1-es világbajnok vezetheti az új generációs autót annak első publikus demonstrációja során.

A korábbi Williams- és Mercedes-versenyző már az idei szezon első versenyén, Hongkongban jelen volt és élőben csodálhatta mennyire versenyképes a mindössze 2014 ősze óta létező sorozat. Nico Rosberg mindig is érdeklődve figyelte a bajnokság eseményeit. 

A német világbajnok majd egy 10 perces bemutatót tart a kilencedik fordulónak helyet adó Berlini ePrix eseményei előtt a következő szezontól használatos második generációs autóval, amelynek az akkumulátora már kibírja a teljes versenytávot egyhuzamban. 

„Nagyon izgatott vagyok, hogy vezethetem a második generációs autót, nagyszerű lesz, hogy megtapasztalhatom milyenek ezek a nagy teljesítményű autók. Meglátjuk még mindig ott van-e bennem a sebesség” – mondta Nico Rosberg.

A bajnokság alapítója és vezetője, Alejandro Agag természetesen rendkívül boldogan vette tudomásul, hogy egy újabb hatalmas név csatlakozott a Formula-E közösségéhez, elvégre egy korábbi Forma-1-es világbajnokról van szó.

A bajnokság hétvégén folytatódik, méghozzá egy új helyszínnel, hiszen soha korábban nem rendeztek Rómában Formula-E-versenyt. 

Fotó: Zimbio

Írta: Lombárszki Csaba

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr3113827440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása