TCR EU - MEGVAN AZ ELSŐ HONDÁS INDULÓ IS AZ EURÓPAI MEZŐNYBEN

2017-2017_monza_friday---11_jens_reno_moller_53.jpg

Jens Reno Møller egy vadonatúj Honda Civic-kel áll rajthoz idén a TCR Europe-ban.

Szombaton reggel érkezett a hivatalos megerősítés, miszerint egy újabb indulóval bővül a TCR Europe 2018-as mezőnye, Jens Reno Møller és a Reno Racing révén. A 47 éves pilóta - aki idén már a legújabb Honda Civic TCR-specifikációjú autójával fog rajthoz állni - már tavaly, a TCR Nemzetközi Széria mezőnyében is egy Hondával indult.

A 2017-es szezonjának fénypontja Møller számára a hungaroringi versenyhétvége volt, amikor is a 14 körös második futamot egészen a 10. körig vezette, de a kockás zászlóig Tassi Attila és Pepe Oriola is megelőzte.

A dán versenyző jövő hét csütörtökön veszi majd át az új játékszerét a JAS Motorsporttól, majd teljesíti is vele az első tesztet a monzai aszfaltcsíkon.

"Remélem, az idei évben előrelépek, a 2017-es, tanuló TCR-szezonomat követően, amelynek során megszerezhettem az első dobogós helyezésemet. Arra a számítok, hogy a mezőny első felében leszek majd, és az év végén a TOP-5-ben szeretném zárni a bajnokságot. De úgy fest, hogy nehéz feladatom lesz, ugyanis a szint az szinte hasonló lesz, mint amilyen tavaly a nemzetközi szériában volt" - nyilatkozta Møller.

"Ezek mellett azon is dolgozunk, hogy kicsit megújítsuk a csapat megjelenését. Ebben segítségünkre lesz az új főszponzorunk, a Blend - amely egy dán, az ifjúság számára ruhákat gyártó vállalat -, akik elkísérnek majd néhány versenyre a túrabuszukkal, promóciós céllal. Már nagyon várom az új szezont, és tudom, hogy sok mókában lesz részem, valamint élvezni fogom a szoros csatákat" - zárta a gondolatait a dán.

Az eddigi bejelentések alapján így néz ki a TCR Europe 2018-as mezőnye:

Csapat Autó Versenyző(k)
Craft-Bamboo Racing ??? ???, ???
Reno Racing Honda Civic Type R TCR Jens Reno Møller
Target Competition Hyundai i30 N TCR Reece Barr, ???, ???


Fotó:
 TCR Media

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr413712456

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása