RALI - TIM GÁBOR EGY OPEL ADAM R2-VEL VÁRJA AZ EGER RALLYE-T

opel_adam2.jpg

Tim Gábor újra komoly autóba ülhet, hisz a mai napon jelentette be a JG-2 Racing, hogy a többszörös magyar bajnok vezetheti az Eger Rallye-n a gyári fejlesztésű Opel Adam R2-t. Tim navigátorával, Timár Tamással a Rallye2 mezőnyében vesz részt az idénynyitó viadalon.

Tim Gábor főként a pályaversenyzésben jeleskedett, nyert hazai márkakupákat, illetve 2016-ban első komolyabb nemzetközi idényében a Skoda Octavia Cup bajnoka lett. 2017-ben futotta első teljes rallye idényét és Timár Tamás navigálásával elnyerte a MARB Északi Régió bajnoki címét, illetve az országos értékelésben harmadikok lettek. Az év végi Szilveszter Rallye-n is rajthoz állt a páros, jelentős előnnyel nyertek a 2000cc-es kategóriában.

opel_adam1.jpg

Miután egy évet a saját építésű Nissan Sunny GTi-vel lehúzott, 2018-ban újra komoly technikát vezethet a vanyarci pilóta! A JG-2 Racing és annak csapatvezetője, Farkas Kálmán bizalmat szavazott Timnek, és Ő vezetheti a csapat Opel Adam R2-es versenygépét a szezonnyitó versenyen, az Eger Rallye-n, azt az autót, mellyel a csapat 2017-ben a Rallye2 második helyét szerezte meg. Navigátora idén is Timár Tamás lesz.

"Ez egy fantasztikus lehetőség, még most sem hiszem el! Remélem hamar összeszokom az autóval és sikerül felvennem a ritmust, mert szeretném egy jó eredménnyel meghálálni a bizalmat Farkas Kálmánnak és természetesen a támogatóknak. Az Eger Rallye előtt lesz lehetőség tesztelni, így minden adott, hogy egy jó versennyel mutatkozzunk be a csapatnak. Természetesen a tapasztalati hiányt nem tudjuk pótolni, nem is akarunk túl nagy tehert magunkra venni, de bízunk egy jó versenyben és jó eredményben! Ezzel az autóval abszolút első helyért lehet menni, de ehhez idő kell!" - értékelte a bejelentést Tim.

Fotó: Tim Gábor média

Forrás: Tim Gábor média / Bende Imre

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr6013708262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása