F1 - NEM BEFOLYÁSOLJA A RED BULL ELŐSZEZONI TERVEIT RICCIARDO AUTÓTÖRÉSE

A Red Bull csapata a tegnapi autótörést követően továbbra is azt kommunikálja, hogy Ricciardo afférja nincs a csapat előszezoni tesztjére.

Az Aston Martin Red Bull Racing csapata a tegnapi napon mutatta be új járgányát, az RB14-es kódjelű versenygépét, ami egy brutális, bár ideiglenes festést kapott. A csapat úgy döntött, hogy rögtön meg is járatja a kocsit egy filmforgatási nap keretein belül Silverstone-ban, a volánnál Daniel Ricciardo ült.

Ilyenkor egy csapat mindössze 100 km-t tehet meg az autóval, a Pirelli bemutató abroncsain, viszont ez is rendkívül fontos volt az osztrák világbajnok istálló számára, hiszen így le tudták ellenőrizni az alapvető rendszereket.

A teszt egészen jól haladt, viszont nem tudták befejezni a forgatásokat, mivel Ricciardo megcsúszott egy vízátfolyáson és lassú tempóval csapódott be - számolt be a hírről kedd délelőtt a motorsport.com olasz és holland változata. Habár az ausztrál mindenfajta sérülés nélkül megúszta az esetet, az RB14-es viszont megsérült több helyen is - megrongálódott az orrkúp, az első szárny, a felfüggesztés, de még a padlólemez is.

A csapatok ilyenkor könnyen bajba kerülhetnek, hiszen még a nagyobbak is csak limitált számban rendelkeznek pótalkatrészekkel - ez komolyan befolyásolhatta volna a bikások előszezoni tesztjét. A Red Bull egyik szóvivője azonban megerősítette, hogy nem lesz probléma a hétfőn kezdődő teszten, Barcelonában.

Fotó: Zimbio

Írta: Lombárszki Csaba

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr2413686054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása