GP3 - BEJELENTETTÉK AZ IFJABBIK ALESI EGYIK CSAPATTÁRSÁT

_x0w9329_4367898.jpg

A Trident ismertette a második GP3-as versenyzőjét is.

Pénteken az olasz Trident alakulat bejelentette, hogy Giuliano Alesi mellett a New York-i születésű Ryan Tvetert is megtartja a 2017-es pilótafelállásából. A 23 esztendős amerikai versenyző tavaly nagyon erős bemutatkozó évet produkált a GP3-ban, ugyanis összesen háromszor állt fel a dobogóra, az egyéni bajnokságot pedig a nyolcadik helyen zárta.

"Örömmel jelentjük be, hogy Ryan a 2018-as GP3-szezonban is a csapatunkkal fog versenyezni. Ő egy nagyon tehetséges és precíz versenyző, akinek a legtöbb versenyzőhöz képest nagyon más a háttere. Miután csatlakozott a Tridenthez, egy környezetre lelt, ahol fejlődik és elképesztő egyenletességgel javul, remek eredményeket szállítva. Óriási eredmény egy olyan kategóriában a dobogón zárni, mint amilyen a GP3. Ráadásul ez Ryannek háromszor is sikerült, és ezeken túl is voltak olyan versenyei, amikor nagyon sok, értékes pontot gyűjtött." - nyilatkozta a csapatközleményben a Trident csapatfőnöke, Giacomo Ricci. "Idén az abszolút prioritásunk az lesz, hogy a legnagyobb odafigyeléssel legyünk iránta, és a lehető legerősebb autót biztosítsuk a számára ahhoz, hogy megszerezhesse az első GP3-as győzelmét. Áttörést jelentett Ryan számára a 2017-es szezon, és remélem, 2018-ban még erősebb lesz."

"Boldogsággal tölt el, hogy a GP3-ban folytathatom a Tridenttel - köszönöm a csapatnak és a támogatóimnak, hogy ezt lehetővé tették. A tavalyi év meghozta az áttörést, amely annak köszönhető, hogy a csapatnál mindenki közös célért dolgozik, azért, hogy a versenyző a lehető legjobb eredményeket érje el. Ez a fajta támogatás segít abban, hogy magabiztosnak érezzem magamat." - kommentálta a hosszabbítás hírét Tveter. "Eddig több alkalommal is elszalasztottam az első győzelem lehetőségét, ennek ellenére több csodálatos eredményt is elértünk, tartva egy nagyszerű, egyenletes teljesítményt. Sosem fogom elfelejteni azt, amikor először felállhattam az F1-es dobogóra, locsolhattam a pezsgőt és átvehettem a trófeámat. A csapat és jómagam nagy elvárásokkal vágunk neki a 2018-as idénynek, és már alig várom, hogy elkezdődjenek az előszezoni tesztek."

Az Arden is bejelentette a második versenyzőjét

Nem tudjuk, hogyan fordulhatott ez elő, de valami szerencsétlen véletlen folytán elkerült a figyelmünket a hír, miszerint néhány nappal ezelőtt a Campos Racing bejelentette, hogy Gabriel Aubry leigazolását követően aláírt Julies Falcheróval is. A 20 éves francia a Campos Racing csapatától igazolt át, amelynek színeiben a tizenötödik helyen zárta a bajnokság tavalyi kiírását.

_56i9349_4373475.jpg

"Örülünk, hogy Julien számára mi biztosíthatjuk a második GP3-as szezonját. Jó munkát nyújtott a velünk töltött tesztelés folyamán Abu-Dzabiban, jól együtt tudott dolgozni a csapattal. Ráadásul eléggé jól ismeri a pályákat és a Pirelli gumijait, amely előrelépést jelenthet a számunkra" - mondta az Arden csapatvezetője, Richard Dent.

Így fest a GP3 2018-as mezőnye az újabb bejelentést követően:

  • Arden International: Gabriel Aubry, Julien Falchero
  • ART Grand Prix: Callum Ilott, Nikita Mazepin, Jake Hughes, Anthoine Hubert
  • Campos Racing: Simo Laaksonen, Leonardo Pulcini
  • MP Motorsport: Niko Kari, Dorian Boccolacci
  • Trident: Giuliano Alesi, Ryan Tveter

Fotó: GP3 Media

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr213675410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása