F1 - HÁROM CSAPAT IS ISMERTETTE AZ AUTÓBEMUTATÓJA IDŐPONTJÁT

l_2c8c57013cf4001ab4978436953115ae-4.jpg

Kiderült, hogy mikor lát napvilágot a Mercedes, a McLaren és a Toro Rosso 2018-as versenygépe.

A Ferrari még az óévben elárulta, hogy február 22-én, csütörtökön leplezi le az idei autóját, a minap pedig a Mercedes is ismertette a W09-es bemutatóját ugyanerre a napra tűzte ki. Az autóról a brackley-i csapat a Silverstone Circuit-en rántja majd le a leplet, ahol ezután egy filmes napot felhasználva be is járatják.

A Mercedes célja idén is az egyéni és a konstruktőri világbajnoki cím megszerzése, immár zsinórban ötödjére, ugyanis a hibridéra 2014-es indulása mindegyik évben világbajnok lett mindkét kiírásban. A csapat pilótafelállása tavalyhoz képest nem változott, a négyszeres világbajnok Lewis Hamilton csapattársa továbbra is Valtteri Bottas marad.

A McLaren első Renault-hajtású gépe, az MCL33 egy nappal később, február 23-án érkezik - a leleplezés helyszíne azonban nem ismert, de nagyon valószínű, hogy Spanyolországban kerül sor a bemutatóra.

A Toro Rosso -, amely a McLarentől átvette a Hondát, mint motorpartnert - február 25-én, vasárnap este mutatja majd be a 2018-as autóját, minden bizonnyal Barcelonában.

Február 26-án pedig kezdetét veszik az előszezoni tesztelések a katalán versenypályán. A legtöbb csapat valószínűleg közvetlenül az első tesztnap indulása előtt bocsátja a nagyérdemű elé a 2018-as gépét.

Fotó: LAT

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr7113586995

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása