"Szenvedélyünk az autósport!"

BRAKING NEWS MOTORSPORT

WTCC - CSAK VILA REAL-BAN FOG DEBÜTÁLNI A JOKER-KÖR

2017. már. 30., 20:30:00 - Szerző: KovatsOliver

A korábbi tervekkel ellentétben mégsem a jövő hétvégén esedékes marokkói szezonnyitón fog debütálni a joker-kör.

Tovább

F1 - ELBÚCSÚZTATTÁK JOHN SURTEES-T, 1964 VILÁGBAJNOKÁT

Végső nyugalomra helyezték John Surtees-t, a Forma-1-ben és a MotoGP-ben is világbajnoki cím(ek)et szerző britet, aki néhány hete hunyt el, 83 korában. A temetésen megjelentek Surtees rokonai, barátai és a rajongói is.

Tovább

F1 - 2012 ÓTA ELŐSZÖR VEZETI FERRARI-PILÓTA A BAJNOKSÁGOT

Forma-1 2017: Ausztrál Nagydíj, Statisztikák

A Formula1.com, azaz a Forma-1 hivatalos weboldala összegyűjtötte a szezonnyitó Ausztrál Nagydíjjal kapcsolatosan a legfontosabb statisztikai adatokat!

Tovább

F3 - A HÉTVÉGÉN A HUNGARORINGEN TESZTELT MICHAEL SCHUMACHER FIA

Az általában megszokottnál hamarabb kezdetét vette a szezon a Hungaroringen, ugyanis a WTCC gyári hondás alakulatát követően a Forma-3 mezőnye is birtokba vette a mogyoródi aszfaltcsíkot egy kétnapos teszt erejéig.

Tovább

F1 - VETTEL NYERTE AZ ÚJ ÉRA ELSŐ VERSENYÉT!

Forma-1 2017: Ausztrál Nagydíj, Futam

Meglepetéssel indult a 2017-es Forma-1-szezon: Sebastian Vettel megverte a Mercedeseket a Ferrarival, igaz, ehhez kellett a sportágat az előző három évben domináló csapat stratégiai bakija. 

Tovább

F1 - ŰRIDŐVEL HAMILTONÉ A POLE A SZEZONNYITÓN, VETTEL MEGVERTE BOTTAST

Forma-1 2017: Ausztrál Nagydíj, Időmérő edzés

A Mercedes háromszoros brit világbajnoka, Lewis Hamilton sorozatban negyedik pole-ját szerezte meg Melbourne-ben, pályafutása során pedig a hatvankettediket. Sebastian Vettel 25 ezreddel elverte Bottast.

Tovább

F1 - VETTEL KÖRREKORDDAL NYERTE MEG AZ UTOLSÓ EDZÉST, STROLL AUTÓT TÖRT!

Sebastian Vettel az Ausztrál Nagydíj harmadik szabadedzésen a saját maga által még 2011-ben felállított körrekordot döntötte meg, s az élen zárt a Mercedesek előtt. Lance Stroll a barcelonai teszt után Melbourne-ben is megtalálta a falat a Williams FW40-essel.

Tovább

F1 - WEHRLEIN VISSZALÉPETT AZ AUSZTRÁL NAGYDÍJTÓL, GIOVINAZZI INDUL HELYETTE!

A Sauber újdonsült német versenyzője, Pascal Wehrlein az orvosi engedély ellenére mégsem fog rajthoz állni a 2017-es szezonnyitón, ugyanis még nincs olyan jól, hogy egy komplett versenytávot végig tudjon csinálni. A 2015-ös DTM-bajnokot a hétvége hátralevő részében a GP2 tavalyi második helyezettje,…

Tovább

F1 - AZ FIA NEM FOG TERET ADNI AZ ILLEGÁLIS FELFÜGGESZTÉSEKNEK!

A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) Ausztráliában felhívta a csapatok figyelmét arra, hogy ha nem tudják bizonyítani felfüggesztésük szabályosságát, akár annak használata tiltottá válik.

Tovább

F1 - HAMILTON A MÁSODIK EDZÉST IS BEHÚZTA

Forma-1 2017: Ausztrál Nagydíj, 2. szabadedzés

Eddig nagyon jól alakultak a dolgok a mercedeses Lewis Hamilton számára, aki az első után a második szabadedzést is nagyobb, megnyugtatóbb fölénnyel nyerte meg.

Tovább

F1 - KETTŐS MERCEDES-GYŐZELEM AZ ÚJ ÉRA ELSŐ SZABADEDZÉSÉN

Forma-1 2017: Ausztrál Nagydíj, 1. szabadedzés

Az első szabadedzéssel kezdetét vette az izgalmas szabályváltozásokat magában foglaló 2017-es szezon, ám ami az eredményt illeti, ideáig maradt minden a rendes kerékvágásban: kettős Mercedes-siker Melbourne-ben, Hamilton volt a leggyorsabb.

Tovább