"Szenvedélyünk az autósport!"

BRAKING NEWS MOTORSPORT

F1 - 2025-IG BIZTOS AZ OROSZ NAGYDÍJ JÖVŐJE A FORMA-1-BEN

2017. feb. 28., 23:25:00 - Szerző: KovatsOliver

Az Orosz Nagydíj szervezői megerősítették, hogy 2025-ig szerződést hosszabbítottak a száguldó cirkusszal.

Tovább

F1 - RAIKKONEN 23 EZREDDEL HAMILTON ELŐTT A MÁSODIK TESZTNAPON BARCELONÁBAN!

Forma-1 2017: Barcelonai tesztsorozat, 2. nap

2007 világbajnoka, Kimi Räikkönen bizonyult a leggyorsabbnak a barcelonai második tesztnapon - a ferraris a lágy gumikon 23 ezredet vert Hamiltonra, aki a szuperlágy keveréken futotta meg a legjobb idejét!

Tovább

F1 - MERCEDES-ELSŐSÉGGEL INDULT A 2017-ES TESZTSZEZON!

Forma-1 2017: Barcelonai tesztsorozat, 1. nap

Szabályváltozások ide vagy oda, a Mercedes ott kezdte az idei szezont, ahol a tavalyit abbahagyta: a német alakulat háromszoros világbajnoka, Lewis Hamilton bizonyult a leggyorsabbnak a barcelonai első tesztnapon, persze, ebből még nem érdemes hosszútávú következtetést levonni.

Tovább

F1 - KEZDŐDNEK A TESZTSOROZATOK, ITT VANNAK A TESZTBEOSZTÁSOK!

Felébredt téli álmából a Forma-1 világa, a 2017-es autókat már bemutatták, a mai nappal pedig kezdetét veszi az első előszezoni tesztsorozat Barcelonában - mutatjuk az első heti tesztbeosztásokat!

Tovább

F1 - MEGÉRKEZETT AZ UTOLSÓ FECSKE IS, A TORO ROSSO STR12!

Látványos festéssel rukkolt elő a faenzai alakulat 2017-re!

Véget ért a várakozás: tizedikként, egyben utolsóként megérkezett a Toro Rosso idei autója is, az STR12-es, méghozzá egy rendkívül ütős dizájnnal, szakítva a 2006 óta megszokott festéssel.

Tovább

F1 - NAPVILÁGOT LÁTOTT A 2017-ES RED BULL IS

Megérkezett a nyolcadik fecske is a Red Bull személyében, amely 13:13-kor rántotta le a leplet az RB13 kódnevet viselő 2017-es gépéről, amely az előzetes várakozások alapján kihívója lehet a Mercedesnek a bajnoki címért vívott küzdelemben.

Tovább

F1 - A FERRARI ÚJ SZERZEMÉNYE FOGJA HELYETTESÍTENI WEHRLEINT A JÖVŐ HÉTEN

A Sauber csapata megerősítette, hogy a jövő hét folyamán, a barcelonai első tesztsorozaton a Ferrari újdonsült harmadik számú versenyzője, Antonio Giovinazzi fogja helyettesíteni a hinwili alakulat németjét, a sérült Pascal Wehrleint.

Tovább

F1 - NARANCSSÁRGÁBA BURKOLÓZOTT AZ ÚJ MCLAREN

Péntek délelőtt bemutatkozott a nagyközönség által leginkább várt 2017-es Forma-1-autó, a McLaren MCL32, amelynek a színvilága a várakozásoknak megfelelően radikális változásokon ment keresztül: az elmúlt években megszokott szürke helyébe a narancssárga-fekete kombináció…

Tovább