WTCC - KÖNYVAJÁNLÓ: 10 YEARS OF WTCC

otqwndex.jpg

Közelegnek az ünnepek, de még nem tudod, mit vegyél autósport-fanatikus ismerősödnek? Nekünk van egy ötletünk! Vedd meg az általunk ajánlott, a Túraautó Világbajnokság első tizenkét szezonját magába foglaló könyvet!

2005 végén indult útjára jelenlegi formátumában a Túraautó Világbajnokság, az azóta eltelt esztendők folyamán pedig jó vastag lett a széria történelemkönyve. A jelenlegi cikkben ajánlott könyvvel pedig lehetőséged adódik arra, hogy 2016-ig bezárólag felelevenítsed a bajnokság történetét, illetve az exkluzív riportokon, interjúkon keresztül megismerheted annak a legtehetségesebb, leglegendásabb, valamint a legegyedibb alakjait.

A könyv segítségével visszapörgethetjük az idő kerekét Andy Priaulx és a BMW három éven át tartó dominanciájáig, a sokak szemében mindenképpen példaképnek számító Alex Zanardi remekléséig, a SEAT-korszakig, majd a Chevrolet-k és a Citroënek csúcsra töréséig, illetve azt, hogy milyen úton lopta be magát többtízezer magyar szurkoló szívébe Michelisz Norbi.

Rajtuk kívül még olyan neves versenyzőktől olvashatunk hosszabb anyagokat, mint Gabriele Tarquini, Yvan Muller, Tom Coronel vagy Rob Huff. Sőt, a mű a WTCC olyan vezető alakjait is megszólaltatta, mint például Eric Néve és Marcello Lotti, de az angol nyelvű Eurosport kommentátorától, Martin Haventől is olvashattok.

book_cover_front_1.jpg

A "10 years of WTCC" borítója. (Fotó: 10 years of WTCC)

Hosszas, küzdelmes, fáradtságos, de kitartó munkával született meg ez a könyv, amely elsősorban Magyar Szilvia, hazánk legelkötelezettebb WTCC-újságírója, valamint a nemzetközi szinten elismert TouringCarTimes.com szerkesztője, Pietro Casillo érdeme.

Még jó néhány héttel ezelőtt ebből a könyvből kisorsoltunk öt példányt, a szerkesztők nagylelkű felajánlásának köszönhetően. Aki azonban lemaradt nyereményjátékunkról, nincs oka búsulásra, ugyanis még lecsaphat a Magyarországon lévő utolsó példányok egyikét. A 318 oldalas, jótékonysági célú könyv alapára eredetileg 6200 Ft volt, most azonban az előállítási díj, 4000 Ft, azaz 13 euró, a kézbesítési költség (790 magyar forint) megfizetésével hozzá lehet jutni. Azonban, ha valaki szeretné támogatni a könyvvel kapcsolatban lévő jótékonysági szervezeteket (The Priaulx Premature Baby Foundation, The Halow Project, Bimbingamba, Fondation Frederic Gaillanne, Johnny Herbert Charity Karting Day), természetesen van rá lehetősége egy szabadon választott, az előállítási és postaköltségen túli összeggel.

A könyv kapcsán még fontos megjegyezni, hogy maga a nyomtatott példány angol nyelvű, de az olvasó kérésére a szerzők biztosítják a magyar nyelvű változatot is, PDF-formátumban.

Amennyiben ezzel az ajánlóval felkeltettük az érdeklődésedet és a WTCC iránti, olthatatlan tudásszomjadat, a könyvvásárlás és -kézbesítés részleteiért keresd fel a könyv weboldalát, azon belül is a „Vásárlás” menüpontot.

Fotó: WTCC Media (Jean Michel Le Meur / DPPI)

Írta: Braking News Motorsport

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr2313402069

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása