WTCC - HÁROM HONDA ZÁRT AZ ÉLEN A MÁSODIK EDZÉSEN MOTEGIBEN
WTCC 2017: Japán, 2. szabadedzés

wtcc_motegi_2017_0235.jpg

Folytatta jó szériáját Japánban a Honda magyar versenyzője, Michelisz Norbert, aki az első után a második szabadedzést is fölényesen húzta be, mögötte pedig csapattársai, Ryo Michigami és Esteban Guerrieri zártak.

Hasonlóan az első szabadedzéshez, a másodikon is Michelisz Norbi futotta meg a leggyorsabb kört egy 2:08.935-tel: a magyar versenyző továbbra is dominált az esőben, ugyanis a mögötte záró csapattársai, Ryo Michigami és Esteban Guerrieri hátránya 0.5, valamint 1 másodpercre rúgott.

A legjobb citroënes és nem gyári versenyző ezúttal Tom Chilton lett, aki a Sebastien Loeb Racing autójával a negyedik leggyorsabb időt futotta meg, megelőzve a volvós Nicky Catsburgot, a legjobb ladásként a hatodik pozícióban végző Yann Ehrlachert, valamint a világbajnokságot vezető Thed Björköt.

A legjobb tízbe még Rob Huff (All-Inkl.com Münnich Motorsport, Citroën), Mehdi Bennani (Sebastien Loeb Racing, Citroën) és Kevin Gleason (RC Motorsport, Lada) fért be. Az újonc Kris Richard a Campos-Chevrolet-vel a 12. lett, a Zengő Motorsport versenyzői, Nagy Dani és Szabó Zsolt a 15-16. pozícióban zárták a második 45 perces gyakorlást.

A tréning meglepően sok hibát hozott: Szabó Zsolti és Tom Coronel is megforgott a 9-es kanyarnál, míg Filipe De Souza és Rob Huff ugyanitt a sóderágyat is megjárták.

Magyar idő szerint 2:40-kor az időmérő edzéssel jön a folytatás, amely 2:30-kor fog véget érni, miután közben átesünk egy óraátállításon (3 óráról 2-re állítjuk vissza az órákat). Ezután, már a téli időszámítás szerint, 2:40-kor kerül megrendezésre a MAC3.

A második szabadedzés végeredménye:

wtcc_2017_motegi_fp2.jpg

Fotó: WTCC Media (Alexandre Guillaumot / DPPI)

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr6213113184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása