F1 - AGRESSZÍV TAKTIKÁT VÁLASZTOTT A MERCEDES MEXIKÓRA
Forma-1 2017: Mexikói Nagydíj, Gumiválasztások

lewis_hamilton_f1_grand_prix_japan_zlypxzw_nuux.jpg

Az élmezőnyben az Ezüst Nyilak voltak a legmerészebbek, de a középmezőny apraja-nagyja még a regnáló világbajnokoknál is merészebbet húzott.

Ezen a hétvégén az Egyesült Államokba fog ellátogatni a Forma-1 mezőnye, de utána szünet nélkül következik a Mexikói Nagydíj, amelynek az Autodromo Hermanos Rodríguez fog otthont adni. Az idei 18. versenyre az élmezőnyből a Mercedes rakta össze a legagresszívabb gumiválasztást azzal, hogy Lewis Hamiltonnak és Valtteri Bottasnak is 9-9 szett ultralágy abroncsot igényeltek a Pirellinél. Mindeközben a Ferrari versenyzői hét, a Red Bullé pedig hat garnitúrából gazdálkodhatnak.

A világbajnokság fő esélyesei közül Lewis Hamilton három szett szuperlágy gumit rendelt, miközben Sebastian Vettel ötöt. A lágy keverékű Pirellikből mindkettejük számára egy-egy garnitúra áll rendelkezésre.

A középmezőnyben a force indiás Esteban Ocon, valamint a Williams, a McLaren, a Renault és a Toro Rosso pilótái is 10-10 szettet kértek a lila oldalfalú ultralágy gumiból.

Íme a csapatok gumiválasztásai a Mexikói Nagydíjra:

18751_messico-set-scelti-eng.jpg

Fotó: Zimbio | Grafika: Pirelli

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr2213014444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása