F1 - BORSOS ÁRA LESZ A HALÓNAK

2017_italian_gp_friday_089.jpg

Egy újabb olyan tény látott napvilágot, amely minden bizonnyal nem fogja növelni a Halo népszerűségét, főleg a csapatok körében.

Eddig sem örvendett túlságosan nagy népszerűségnek a Forma-1 világában a Halo, de a legfrissebb hírek után biztosra vehetjük, hogy ezután sem fog annak örvendeni. Mint az ismeretes, a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) annak ellenére vezette be kötelező jelleggel a fejvédőt 2018-ra, hogy csak egy csapat, a Ferrari szavazott mellette, miközben a másik kilenc alakulat nemmel voksolt.

2017_singapore_gp_friday_030.jpg

Az istállókat azonban újabb meglepődés érte a glória, egészen pontosan annak az ára kapcsán. Az F1Today.net a német Auto Motor und Sport értesüléseire hivatkozva arról számolt be, hogy az FIA-nál három potenciális Halo-gyártó jelentkezett, hogy a Forma-1-ben, a Forma-2-ben, valamint a Formula-E-ben versenyző csapatoknak is tudna szállítani, azaz nem a csapatok gyártanák le az alkatrészt. Azonban egy darab glória az eddigi árajánlatok alapján 13 ezer és 24 ezer euró között fog mozogni, s ráadásul nem egy darabra lesz szükség...

A 10 kilogrammos titánelem csillagászati árának meg is erősítette Andy Green, a Force India technikai vezetője: "Drága lesz. S nem csak az autókra, hanem az FIA töréstesztjeire is rendelnünk kell."

Fotó: MakFormula1

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr3012904872

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása