F1 - HIVATALOS: AZ ASTON MARTIN LESZ A RED BULL NÉVADÓ SZPONZORA!

astonmartinlogo.jpg

A Red Bull bejelentéssel indította a hetet, miszerint valóban szorosabb fűzi a szálakat az Aston Martinnal.

Bő egy hete a motorsport.com már előrevetítette, hogy jó eséllyel 2018-tól a patinás brit autómárka a Red Bull névadó támogatójává lép elő, ahogyan azt volt anno, az Infiniti esetében. Az osztrák együttes pedig hétfőn délelőtt megerősítette, hogy igazak a pletykák, s jövőre Aston Martin Red Bull Racing néven lesznek jelen a Forma-1-es rajtrácson.

A két fél a 2016-os szezon előtt talált egymásra, ez a megállapodás meg nyilvánvaló módon a partneri kapcsolat erősödését jelenti. Amellett, hogy már javában zajlik az Aston Martin Valkyrie hiperautó fejlesztése, a Red Bull Milton Keynes-i főhadiszállásán egy vadonatúj technológiai központot fognak felhúzni, amellyel 110 új munkahelyet teremtenek.

21752139_1508979235815227_4169330554842140908_n.jpg

"Az innovációs partnerségünk az Aston Martinnal már az első naptól fogva úttörő. Azok után, hogy megálmodtuk s megkreáltuk 2016-ban a figyelemreméltóan nagy sikernek örvendő Aston Martin Valkyrie-t, az idei évre kiterjesztettük az együttműködésünket, most meg örömmel erősítjük tovább ezt a partnerséget, amelynek keretein belül 2018-ban már Aston Martin Red Bull Racing-ként fogunk versenyezni. Emellett 100-nál is több Aston Martin-dolgozó kap munkát az új technológiai központunkban, itt, Milton Keynes-ben. Ez pedig lehetővé teszi számunkra, hogy különlegesen dolgozzunk együtt tovább az Aston Martinnal újabb innovatív projekteken." - idézte a szakportál Christian Horner szavait.

Andy Palmer, az Aston Martin elnöke és ügyvezető igazgatója arról nyilatkozott, hogy a márka profitált a Red Bull-lal való partnerségéből, hozzátéve, hogy továbbra is érdeklődnek a száguldó cirkuszban 2021-től hatályba lépő motorszabályok iránt, amelyekkel kapcsolatosan már több megbeszélésen is részt vettek.

"A névadó szponzoráció a következő logikus lépés a Red Bull Racinggel való "innovatív partnerségünkben". Élvezzük azt a globális figyelmet, amelyet az újjáélesztett Forma-1 biztosít. Ami az erőforrással kapcsolatos megbeszéléseket illeti, csak abban az esetben tartjuk fenn az érdeklődésünket, ha a feltételek megfelelőek. Nem áll szándékunkban belépni egy motorháborúba, ahol nincs limit a költségekre és a szélcsatornában eltöltött órákra vonatkozóan. De hiszünk abban, hogy az FIA meg tudja teremteni a megfelelő környezetet - ebben az esetben pedig érdekelne minket a beszállás." - nyilatkozta Palmer. 

Fotó: Red Bull Racing

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr2812895660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása