F1 - HOSSZABBÍTOTT A KULCSEMBERÉVEL A TORO ROSSO

carlos_sainz_f1_grand_prix_hungary_k1wv4riz3dcx.jpg

2018-ban is James Key lesz a faenzai együttes technikai igazgatója.

Kedden a Scuderia Toro Rosso csapata megerősítette, hogy még egy évre leigazolja technikai igazgatóját, a 45 esztendős James Key-t. Key már 2012 óta dolgozik Faenzában, korábban pedig megfordult a Jordannél, a Minardinál, a Spykernél, a Force Indiánál, valamint a Saubernél.

"Nagyon örülök, hogy a Toro Rossónál továbbra is a Red Bull-család része maradhatok. Ez az a csapat, amely iránt nagy tisztelettel vagyok, és élveztem a munkát az elmúlt öt esztendő során. Most pedig már várom, hogy folytassuk a közös projektünket a jövőben.

Franz Tostnak és a Red Bull-nak köszönetet szeretnék mondani a belém vetett támogatásukért és bizalmukért. Még többet dolgozunk majd, s már nagyon várom, hogy megtegyük a következő lépéseket előre." - nyilatkozta Key, aki amellett, hogy a csapat teljesítményén is javított, számos neves igazolás is neki köszönhető.

Fotó: Zimbio

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr2612774922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása