F1 - NEM LESZ TORO ROSSO-HONDA SEM 2018-BAN

img_1560.jpg

A Sauber után a Toro Rossótól is kosarat kapott a japán motorgyártó.

A Honda 2015-ben tért vissza a száguldó cirkuszba a McLaren oldalán, ám a két fél együttműködése nem mondható igazán rózsásnak. Természetesen a japánok szeretnének előrébb lépni, ám elképzelésük szerint ehhez szükség lenne arra, hogy egy másik csapat is adatokat biztosítson.

Eleinte úgy tűnt, hogy ez a bizonyos másik csapat a Sauber lehet, azonban a svájciaknál bekövetkezett tulajdonosváltást követően meghiúsult a kooperáció. Ezt követően a nemzetközi sajtó a Toro Rossót boronálta össze a Hondával, mint potenciális partner.

Azonban a motorsport.com legfrissebb értesülései szerint a japánok a faenzaiakkal sem tudtak megegyezni.- egyébként is, ha azt vesszük, a két félnek már nem maradt volna túl sok ideje arra, hogy a 2018-as idényre felkészüljön, ráadásul a Red Bull B-csapatát a következő szezonra is szerződés köti a Renault-hoz.

Így azonban egyre valószínűbb, hogy a nem éppen fényes viszony ellenére marad a McLaren-Honda házasság. Ebben az is közrejátszott, hogy a Mercedes és a Ferrari is elzárkózott attól, hogy az egykori élalakulatnak motort biztosítson, valamint az is, hogy momentán a Hondának sincs partnere a wokingiakon kívül.

A hírt egyelőre sem a Toro Rosso, sem a Honda nem erősítette meg hivatalosan.

Fotó: Landek Norbert

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr4312758476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása