F1 - MIKOR LESZNEK A TESZTEK 2018-BAN?

barcelona_ii_test_day_1_055.jpg

motorsport.com kiderítette, hogy jövőre mikor kerül sor az előszezoni és a szezonközi, kollektív gyakorlásokra.

2018-ban, a március 25-én esedékes, szezonnyitó Ausztrál Nagydíj előtt két négynapos tesztet fognak lebonyolítani a Circuit de Barcelona-Catalunya pályán, február 26-a és március 1-e, valamint március 6-a és 9-e között. Egy ideig kérdéses volt, hogy ezeknek a gyakorlásoknak Barcelona ad-e majd otthont, de végül 10 csapatból 9 erre a pályára voksolt. A maradék egy a másik jelentkező, a Paul Ricard-i pálya mellett tette le a voksát, amely otthont fog adni a jövőre visszatérő Francia Nagydíjnak.

Ami a szezonközi teszteket illeti, a két helyszín Barcelona és a Hungaroring lesz. A gyakorlásokat mindkét esetben az adott pályán rendezett nagydíj utáni kedden és szerdán fogják lebonyolítani, tehát, május 15-én és 16-án, valamint július 31-e és augusztus 1-e között. A szabályoknak megfelelően a csapatoknak a négy napból kettőt fiatal versenyzők számára kell biztosítaniuk. 

Íme, a 2018-as szezon tesztnaptára:

  • február 26. - március 1.: Barcelona, 1. előszezoni teszt
  • március 6. - március 9.: Barcelona, 2. előszezoni teszt
  • május 15. - május 16.: Barcelona, 1. szezonközi teszt
  • július 31. - augusztus 1.: Hungaroring, 2. szezonközi teszt 

Fotó: MakFormula1

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr512700755

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása