GP3 - RUSSELL ELSŐSÉGÉVEL INDULT A HUNGARORINGI HÉTVÉGE

_54i2575_4225497.jpg

A bajnoki éllovas ezúttal már a szabadedzésen az élre állt.

Pénteken kora este pedig sor került a GP3-asok szabadedzésére is, amelyen a leggyorsabb köridőt a bajnokságot megnyugtató, 35 pontos előnnyel vezető George Russell futotta meg az ART Grand Prix #3-as számú gépével. A brit Mercedes-junior az 1:32.255-ös körével azonban csak 85 ezredet adott a Campos Racing pilótájának, Raoul Hymannek. A harmadik helyen az ART Grand Prix japánja, Nirei Fukuzumi végzett, megelőzve az ardenes finn versenyzőt, Niko Karit.

A Jenzer Motorsport indiaija, Arjun Maini lett az ötödik, mögötte pedig az ART-os Jack Aitken és a tridentes Kevin Joerg zárt a hatodik-hetedik pozícióban, a tridentes Leonardo Pulcini pedig a nyolcadikban. A TOP-10 sorrendjét két DAMS-os versenyző, Tatiana Calderón és Bruno Baptista tette teljessé.

A mezőny újonca, a DAMS-nál a Forma-2-be fellépő Santino Ferrucci helyét átvevő Matthieu Vaxiviére a 15. legjobb időt futotta meg.

A GP3-asok időmérő edzését szombaton 9:45-től fogják lebonyolítani, a főfutamát néhány órával később, 17:35-től. Majd, vasárnap délelőtt 9:10-kor sor került a nyitóversenyre.

A szabadedzés végeredménye:

gp3_2017_hun_fp.jpg

Fotó: GP3 Media

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr3412697895

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása