GP3 - MEGVAN FERRUCCI HELYETTESE A HUNGARORINGRE

malc1956_4206527.jpg

A WEC-ben versenyző Matthieu Vaxiviere visszatér az együléses autókhoz.

Mint az ismeretes, a hétvégét megelőzően bejelentésre került, hogy Santino Ferrucci szintet lép, és az év hátralévő részében a Forma-2-es mezőny tagja, az olasz Trident versenyzőjeként. Emiatt a DAMS GP3-as csapatának új versenyző után kellett néznie a #14-es számú autóba.

motorsport.com csütörtöki cikkéből kiderült, hogy ez az új versenyző a Hungaroringen Matthieu Vaxiviere lesz. A 22 éves versenyző 2011-ben bajnok lett a francia Forma-4-es bajnokságban, majd a Formula Renault 3.5-es bajnokságban ment, ahol 2015-ben Oliver Rowlanddel, a Forma-1-es Renault-csapat jelenlegi fejlesztőversenyzőjével harcolt a bajnoki címért. Az elmúlt évek során a sportautózásba is jócskán belekóstolhatott, idén az Endurance Világbajnokságban LMP2-es kategóriájában versenyez, a TDS Racing színeiben.

Ami a DAMS-ot illeti, idén a szerencsével együtt a pontok is elkerülik az istállót. Mindössze 3 pontot gyűjtött a három autóval rendelkező alakulat, azt is Ferrucci szezonnyitós szereplésével.

Fotó: GP3 Media

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr3212695743

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása