TCR - DEMOUSTIER SZAKÍTOTT A DG SPORT COMPÉTITION CSAPATTAL

2017-2017_oschersleben_race_2---66_gregoire_demoustier_109.jpg

A francia versenyző a jövőben inkább a ralikrossz-karrierjére szeretne koncentrálni. 

Váratlanul és azonnali hatállyal távozott a DG Sport Compétition-től az ex-WTCC-s francia pilóta, Grégoire Demoustier, miután az oschersleben-i hétvége vasárnapjának a végén informálta erről a csapatot.

"Úgy gondoltam, hogy a hátralévő három TCR-fordulón is szeretnék versenyezni, de végül azt a döntést hoztam, hogy inkább a Ralikrossz Világbajnokságra fókuszálok, amelynek a franciaországi fordulója pont azon a hétvégén lesz, mint a TCR thaiföldi víkendje. Szeretnék köszönetet mondani a DG Sport Compétition-nek azokat a szép időket, amelyeket a csapatnál töltöttem, illetve az általa tanúsított profizmusért és kedvességért." - nyilatkozta Demoustier.

A 26 esztendős versenyző három versenyhétvégén indult, ám egyszer sem tudott pontot szerezni. Igaz, az oschersleben-i második versenyen közel volt hozzá, ám a pályahatárok megsértése miatt kapott egy áthajtásos büntetést. Nem mintha a Ralikrossz Világbajnokságon (WRX) nagyobb sikereket jegyezne, sőt, technikai szabálysértés miatt -10 ponton áll 5 hétvégével a szezon vége előtt a DA Racing Peugeot 208-asával.

Így a hátralévő három fordulóra (Thaiföld, Kína, Abu Dhabi) kap egy harmadik csapattársát is a szlovák Mat'o Homola a belga Pierre-Yves Corthals és Demoustier után.

Fotó: TCR Media

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr2312662507

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása