F1 - MÁR SILVERSTONE-BAN PÁLYÁRA VISZIK A PAJZSOT!

denkrl0xkaa9_yh.jpg

Nem olyan régen a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) publikálta az első fotót a pajzsról, angol nevén a Shield-ről, amelyet a tervek szerint jövő pénteken már a pályán is láthatunk.

Miután még tavaly ősszel leszavazták a Halo-t, az FIA nagy erőkkel dolgozik azon, hogy jövőre egy olyan fejvédőeszközzel rukkoljon elő, amely mindenkinek megfelel, minden szempontból. E célból született meg a Shield (magyarul: a "Pajzs"), amelyet, ha minden igaz, a jövő pénteki első szabadedzésen, Silverstone-ban a Ferrari fog pályára vinni.

Ezt az elnyújtott szélvédőre hasonlító védőeszközt az olasz Isoclima cég gyártotta, amelynek a termékeit több versenysorozatban is megtalálhatjuk.

Ez a teszt nagyon fontos lesz a tapasztalatok és az első benyomások szempontjából, ugyanis ha a Shield sem nyeri el a versenyzők tetszését, akkor a Nemzetközi Automobil Szövetség valószínűleg mindent meg fog tenni azért, hogy 2018-ban bemutatkozzon a száguldó cirkuszban a sokak által kritizált Halo. 

Fotó: FIA

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr9912649011

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása