F1 - ÚJRA AUTÓBA ÜLHET A FORCE INDIA FEJLESZTŐPILÓTÁJA

2017_bahrain_test_115.jpg

Két szabadedzésen is lehetőséget kap Alfonso Celis Jr.

Tavaly hat első szabadedzésen vehetett részt a Force India fejlesztő- és tartalékversenyzője, a mexikói Alfonso Celis Jr., akit az idei év folyamán eddig csak a szezon előtti teszten Barcelonában, valamint a bahreini szezonközi teszten láthattunk autóba ülni.

Azonban a Force India a minap bejelentette, hogy ez már nem lesz sokáig így, mivel Celis Jr. a spielbergi és a hungaroringi első szabadedzésen is vezetheti a VJM10-es autót - előbbi helyszínen Sergio Pérez, utóbbin pedig Esteban Ocon fogja azt a 90 percet a kispadon eltölteni.

A 20 esztendős mexikói egyébként idén teljesíti a harmadik szezonját a World Series Formula V8 3.5-ös versenysorozatban. A Fortec Motorsports színeiben pedig harcban a bajnoki címért a Lotus versenyzőivel, Pietro Fittipaldival és Rene Binderrel, miután májusban, a spái első versenyen győzni tudott. Egészen pontosan a bajnokság 3. helyén áll Celis Jr. a múlt hétvégi aragóniai fordulót követően, 16 egységgel lemaradva az éllovas Fittipalditól.

Fotó: Makformula1

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr5412626783

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása